17.9 C
Athens

Σουηδία – Ελλάδα: Νίκη για να πάρει κεφάλι για την 2η θέση

Τα ρέστα της παίζει απόψε το βράδυ (21:45 OTE TV) η εθνική μας κόντρα στη Σουηδία, σε ένα ματς που θέλει τη νίκη για να παραμείνει στο κυνήγι της πρόκρισης στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Οι ποδοσφαιριστές του Φαντ Σιπ μετά το διπλό στη Γεωργία θα επιδιώξουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς και κόντρα στους Σουηδούς, προκειμένου να τους πιάσουν στην βαθμολογία και να πάρουν εκείνοι το κεφάλι στο θέμα της πρόκρισης έναντι των Σκανδιναβών.

Ο Τζον Φαντ’ Σιπ θέλει από τους ποδοσφαιριστές του να μπουν με το μαχαίρι στα δόντια και να κυνηγήσουν ένα γρήγορο γκολ που θα τους δώσει το πάνω χέρι. Απών από το αποψινό ματς θα είναι ο Τζαβέλλας που έχει συμπληρώσει κάρτες, με τον προπονητή της ομάδας να σκέφτεται να δώσει τη θέση του στον Σταφυλίδη.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Πέλκας ο οποίος κόντρα στους Γεωργιανούς είχε σημειώσει το δεύτερο γκολ. Η Ελλάδα θα προσπαθήσει απόψε να πιέσει σε όλο το γήπεδο τους Σουηδούς προκειμένου να μην τους επιτρέψει να κάνουν το παιχνίδι τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φίλαθλοι των Σουηδών έχουν εξαντλήσει όλα τα εισιτήρια του αγώνα και το Friend Arena θα είναι κατάμεστο, δίνοντας στο ματς χαρακτήρα τελικού και για τους γηπεδούχους.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ, με βοηθούς τους Κρίστιαν Γκίτελμαν, Έντουαρντ Μπέιτινγκερ και 4ο τον Κρίστιαν Μπανστούμπνερ. Στο VAR θα είναι ο Γερμανός Κρίστιαν Ντίνγκερτ και AVAR ο συμπατριώτης του Γκίντερ Περλ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς