21.4 C
Athens

Ο Αμπράμοβιτς ψάχνεται για την επιστροφή του Αζάρ στην Τσέλσι

Επιστροφή Αζάρ στον «τόπο του εγκλήματος»; Με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς και την καλώς εννοούμενη τρέλα του όλα είναι πιθανά!

Ο Βέλγος άσος δεν έχει πείσει κανέναν στη διετή παραμονή του στη Ρεάλ Μαδρίτης και οι μεταγραφικές σειρήνες της επιστροφής στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ηχούν δυνατά στα αυτιά του.

Μέσα σε 2 χρόνια, μόλις 51 εμφανίσεις, 5 γκολ και αμέτρητα προβλήματα τραυματισμών. Είναι φανερό ότι στον 30χρονο άσο δεν ταιριάζουν τα χρώματα της «Βασίλισσας», με τον πανίσχυρο ιδιοκτήτη των Λονδρέζων να ονειρεύεται την αναγέννηση του, μέσω της επιστροφής του στο Νησί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «El Nacional» κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να συμβεί ακόμα και τον ερχόμενο Χειμώνα, αφού ο Αμπράμοβιτς φέρεται να βρίσκεται από τώρα σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Φλορεντίνο Πέρεθ για το ενδεχόμενο εκ νέου παραχώρησης των δικαιωμάτων του Βέλγου αστέρα.

Πάντως είναι δεδομένο ότι εφόσον προχωρήσει το deal, η Τσέλσι δεν σκοπεύει να ανεβάσει την προσφορά της πάνω από τα 40 εκατομμύρια ευρώ, καθότι η χρηματιστηριακή αξία του Αζάρ σημειώνει αισθητή πτώση σε σύγκριση με το όχι και τόσο μακρινό 2019.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς