20.6 C
Athens

Σειρήνες στο Λιμάνι: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοιτάζει Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά

Η ισπανική ιστοσελίδα fichajes.net αποκαλύπτει ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ για τους δύο Καμαρά του Ολυμπιακού.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο σύλλογος του Μάντσεστερ έχει ήδη στείλει σκάουτερ στη χώρα μας προκειμένου να δουν από κοντά τους δύο ποδοσφαιριστές από τη Γουινέα και να τους αξιολογήσουν.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το άρθρο, στη Γιουνάιτεντ ακολουθούν το παράδειγμα της Λίβερπουλ με τον Κώστα Τσιμίκα και αναζητούν ποδοσφαιριστές με ποιότητα από πρωταθλήματα μικρότερης δυναμικής. Ωστόσο, σε αυτά υπάρχουν ποδοσφαιριστές που με το κατάλληλο πλάνο μπορούν να εξελιχθούν σε πρωταγωνιστές και σε μεγαλύτερες ομάδες. Αυτό ισχύει για τους Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά, δύο παίκτες που μπορούν να υπογράψουν με μικρότερο κόστος από άλλους συναδέλφους τους και στο μέλλον να εξελιχθούν σε πολύτιμα γρανάζια για μια ομάδα όπως η Γιουνάτεντ.

Στο άρθρο αναφέρεται ακόμα ότι οι δύο ποδοσφαιριστές τον τελευταίο καιρό έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων όπως η Τσέλσι, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Λίβερπουλ.

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στα προσόντα τους: Ο Μαντί Καμαρά στα 24 του χρόνια βοηθάει σε άμυνα και επίθεση. Έχει υπέροχη πάσα, τρομερές τοποθετήσεις και στην άμυνα είναι εξαιρετικός.

Ο Αγκιμπού έχει κάνει κόσμο να τον αναζητά για τις εμφανίσεις του στην αριστερή πτέρυγα, σύμφωνα με τους Ισπανούς.

Τέλος γίνεται λόγος για το ποσό που θα πρέπει να εκταμιεύσει κάποιος σύλλογος για να τους αποκτήσει. «Με 8-10 εκατομμύρια ο καθένας παραχωρείται», γράφει η fichajes, ωστόσο ο Ολυμπιακός για τον Μαντί δε συζητάει για ποσό κάτω από τα 18 εκατομμύρια…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς