19.1 C
Athens

Ο Τσουμάνης είχε αποθεώσει τον Άρη του Άκη Μάντζιου στην τελευταία του συνέντευξη εν ζωή

Ο Νίκος Τσουμάνης που τόσο άδοξα έκοψε το νήμα της ζωής του σε ηλικία 33 ετών την προηγούμενη Τρίτη είχε πάντοτε μεγάλη λατρεία και εκτίμηση στον Άρη, αλλά και τον τωρινό προπονητή των Κιτρίνων Άκη Μάντζιο, που σύμφωνα με τα λόγια του εκλιπόντος αποτέλεσε τον ποδοσφαιρικό του πατέρα στα χρόνια του στον Πανθρακικό.

Στην τελευταία συνέντευξη της ζωής του ένα χρόνο πριν σε Ρ/Σ της Θεσσαλονίκης, ο Τσουμάνης δήλωνε «ερωτευμένος» με τον Άρη του Μάντζιου και τόνιζε πως είχε ζητήσει από τον Θόδωρο Καρυπίδη να του δώσει μία πρόσκληση για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να υποστηρίξει από κοντά την ομάδα που τον ανέδειξε στα «σαλόνια» της μεγάλης κατηγορίας.

Αναλυτικά τα όσα είχε πει τον Δεκέμβριο του 2020 στον αέρα του «Μetropolis»:

Για το Άρης – ΠΑΟΚ: «Ταρζάν τους θέλω μεθαύριο. Πιστεύω ότι ο Άρης είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον ΠΑΟΚ. Ο Άρης υπερτερεί σε πολλούς τομείς, έχει ποιοτικούς παίκτες και ένα σύνολο ορκισμένο για νίκη. Αρνούνται να χάσουν τα παιδιά και όλα προχωρούν να πάρουμε μια νίκη».

Για Μάντζιο και Πάμπλο Γκαρσία: «Ο Μάντζιος είναι ο ποδοσφαιρικός μου πατέρας. Είναι γνώστης του ποδοσφαίρου. Ξέρει να δουλεύει και θα τα πάει πολύ καλά. Δεν θα έχει εύκολο έργο ο ΠΑΟΚ. Πιέζει ψηλά και να μην δικαίωμα στον αντίπαλο να κλέψει την μπάλα. Δουλεύει και τα στημένα. Είναι ευφυής. Ένας ολοκληρωμένος προπονητής».

Για το αν θα ήθελε να είναι στο γήπεδο: «Πριν από μερικά λεπτά πήρα τηλέφωνο από τον Καρυπίδη να με βάλει στο γήπεδο. Του είπα αν δεν με βάλεις θα χάσεις. Γιατί πέρυσι ήμουν στο 4-2 και έφερα γούρι. Μου είπε δύσκολα καθώς επιτρέπονται μόνο 10 άτομα λόγω των περιορισμών για το covid».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς