19.2 C
Athens

Άρης: Το άγχος του Μάντζιου για τον Καμαρά και η επαναφορά Ματίγια ενόψει Λαμίας

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά αποχώρησε ως τραυματίας από την αναμέτρηση της εθνικής Μαυριτανίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, προκαλώντας την έντονη ανησυχία του προπονητή του Άρη, Άκη Μάντζιου, ο οποίος ζήτησε τον άμεσο έλεγχο και την αποτίμηση της «ζημιάς» του επιθετικού του από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας άμα την επιστροφή του από την Αφρική.

Σύμφωνα με τους Μαυριτανούς η κατάσταση του Καμαρά δεν εκπνέει ανησυχία, ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει ότι πολλά από τα πλάνα του θα αλλάξουν σε περίπτωση που ο 26χρονος φορ χάσει έστω ένα ματς και βρίσκεται σε επιφυλακή ενόψει των εξελίξεων.

Σε ό, τι έχει να κάνει με την προετοιμασία των Κιτρινόμαυρων της Θεσσαλονίκης για το ματς της επόμενης Δευτέρας (18/10) με τη Λαμία, τα πράγματα κυλούν ομαλά για τους ίδιους, καθότι οι Μπρούνο Γκάμα, Μαντσίνι, Φαμπιάνο και Μπερτόγλιο επιστρέφουν σταδιακά σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων τη στιγμή που Μαντσίνι και Σάκιτς βγαίνουν από τον… πάγκο και αναμένεται να πάρουν τις ευκαιρίες που τους αναλογούν από τον Μάντζιο.

Ειδικότερα για τον Ισπανό μέσο, το γεγονός ότι βρίσκεται διαρκώς στην άκρη του πάγκου μετά τη «γεμάτη» περσινή του σεζόν, του έχει δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις για το μέλλον του στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν θα πάρει ξανά την ευκαιρία να αποδείξει ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ και στα βασικά πλάνα της ομάδας του, ίσως και από το επερχόμενο ματς με τους Φθιώτες, παρόλο που η τριάδα στον άξονα με Σάσα-Τζέγκο-Εντιαγέ έχει «δέσει» και σε βάθος χρόνου πολύ δύσκολα θα σπάσει.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς