20.8 C
Athens

Συνεχίζει να σπάει ρεκόρ ο Ρονάλντο: Πρώτος σε διεθνείς συμμετοχές στην Ευρώπη!

Ο μύθος του Ρονάλντο δε σταματά να γιγαντώνεται. Το που θα φτάσει το γνωρίζει μόνο ο ίδιος. Πάντως το να τον βλέπεις να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στα 37 του, είναι χάρμα οφθαλμών. Είτε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είτε με την αγαπημένη του εθνική Πορτογαλίας.

Για να γίνουμε πιο σαφείς, με τη χθεσινή του συμμετοχή στη φιλική αναμέτρηση της χώρας του απέναντι στο Κατάρ, ο CR7 έφτασε στις 181 συμμετοχές με την Πορτογαλία και άφησε πίσω του τον Σέρχιο Ράμος (180) στη σχετική λίστα με τους Ευρωπαίους παίκτες με τις περισσότερες εμφανίσεις στην εθνική τους ομάδα.

Συν τις άλλοις ο ασταμάτητος Ρονάλντο σκόραρε ξανά στη χθεσινή αναμέτρηση και προσέθεσε το Κατάρ στη λίστα των εθνικών ομάδων που ο ίδιος έχει «εκτελέσει», με τον αριθμό να φτάνει τις 46 διαφορετικές εθνικές, κάτι που επίσης αποτελεί ρεκόρ σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Το ρεκόρ σε παγκόσμιο επίπεδο κατέχει ο Σοχ Τσιν Αν από την Μαλαισία, ο οποίος μετρά 195 συμμετοχές την περίοδο 1969-1984 και πλέον είναι θέμα χρόνου οι δύο Ίβηρες σούπερ σταρ να τον ξεπεράσουν και να γράψουν ιστορία με την εθνική ομάδα της πατρίδας τους.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς