20.7 C
Athens

Ράντοβιτς: Δύο χρόνια αποκλεισμός στον Μαυροβούνιο, η ομοσπονδία του ψάχνει τη λύση

Νέο έγγραφο προς την κολυμβητική ομοσπονδία του Μαυροβουνίου απέστειλε η FINA, μέσω της οποίας γνωστοποιεί πως τιμωρεί με διετή αποκλεισμό τον Τζούρο Ράντοβιτς που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό.

Ο Ράντοβιτς κατά το παρελθόν είχε καθυστερήσει για λίγες μέρες να συμπληρώσει το δελτίο whereabouts (αυτό που οφείλουν να έχουν συμπληρωμένο οι αθλητές για να γνωρίζει η WADA που βρίσκονται σε περίπτωση αιφνιδιαστικού ελέγχου ντόπινγκ) και η FINA αποφάσισε να τιμωρήσει τον πρώην παίκτη της Γιαντράν με δύο χρόνια αποκλεισμό από όλες τις διοργανώσεις.

Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει οριστικά τα επόμενα 24ωρα, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως η ομοσπονδία της χώρας του αθλητή προσπαθεί να βρει τη λύση ώστε να γλιτώσει τη βαριά καμπάνα ο παίκτης.

Ο παίκτης ούτε είχε αρνηθεί έλεγχο, ούτε βρέθηκε ντοπαρισμένος για αυτό και στη χώρα του υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία αναφορικά με την έκβαση της απόφασης.

Σε περίπτωση που τελικά ο 22χρονος τιμωρηθεί και μείνει εκτός δράσης, είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός που αναμένει τις εξελίξεις, θα κινηθεί για άλλον ξένο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς