23.5 C
Athens

Ολυμπιακός: Πάτησε χορτάρι ο Φορτούνης

Στις προπονήσεις στο γήπεδο επέστρεψε ο Κώστας Φορτούνης ο οποίος έτρεξε για πρώτη φορά μετά από περίπου 3 μήνες απουσίας. Φυσικά δεν είναι ακόμα έτοιμος και χρειάζεται δουλειά στον τομέα της αποκατάστασης, προκειμένου να τεθεί ξανά στα πλάνα του Μαρτίνς.

Για την ακρίβεια, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν έχει διανύσει μόλις τα μισά της διαδρομής, από την ημέρα που πέρασε την πόρτα του χειρουργείου κι έπειτα.

Το γεγονός όμως ότι ο Έλληνας μέσος πάτησε χορτάρι, αλλάζει αυτόματα την ψυχολογία τόσο τη δική του όσο και του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Φορτούνης είναι ο φυσικός αρχηγός του Ολυμπιακού και απουσία του πάντα είναι αισθητή. Την προηγούμενη φορά επέστρεψε μόλις στους 5,5 μήνες αφού είχε υποστεί ρήξη χιαστού και κάτι τέτοιο φαίνεται πως θέλει να κάνει και τώρα.

Βέβαια αυτή τη φορά έχει πολύ μεγαλύτερο κίνητρο, αφού ο ίδιος σε δηλώσεις του είχε πει πως στόχος του είναι να τον καμαρώσει ο γιος του με την ερυθρόλευκη φανέλα μέσα στο γήπεδο.

Η επιστροφή του υπολογίζεται ότι θα γίνει μετά τον Ιανουάριο αφού άπαντες θέλουν να είναι σίγουροι ότι θα βρίσκεται στο 100% για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς