14.8 C
Athens

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης: Η μεγάλη ευκαιρία του Φαλ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε την Ρεάλ Μαδρίτης, στο πρώτο του δυνατό τεστ της χρονιάς.

Ο αγώνας θα αποτελέσει κριτήριο για τις δυνατότητες της ομάδας του Μπαρτζώκα, η οποία σήμερα θα τεθεί αντιμέτωπη με έναν εκ των κορυφαίων συλλόγων της Euroleague η οποία διαθέτει τρομερό ρόστερ με βάθος και ποιότητα.

Το αποψινό παιχνίδι είναι κι ένα προσωπικό στοίχημα για τον Μουσταφά Φαλ. Ο Γάλλος σέντερ είναι ένας παίκτης που έλειπε πέρυσι από το ρόστερ των Ερυθρόλευκων. Όταν ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε ομάδες με πολύ ψηλούς σέντερ είχε πρόβλημα, καθώς τόσο ο Χασάν Μάρτιν, όσο και ο Οκτάβιους Έλις δεν είχαν τη δυνατότητα να ανακόψουν εύκολα τους «Δεινόσαυρους» της διοργάνωσης.

Για το λόγο αυτό ο Γιώργος Μπαρτζώκας στράφηκε προς τη λύση του Φαλ. Ο ύψους 2.18 σέντερ μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο για οποιονδήποτε αντίπαλο, αφού το ύψος του σε συνδυασμό με το μπασκετικό του IQ του επιτρέπει να τα βάζει με τους καλύτερους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης διαθέτει έναν από τους κορυφαίους σέντερ της διοργάνωσης. Ο λόγος φυσικά για τον Ταβάρες ο οποίος πλέον έχει φάει την Euroleague με το… κουτάλι και σήμερα θα βρει απέναντί του τον Φαλ.

Είναι ίσως ένα μοναδικό τεστ για τον Γάλλο του Ολυμπιακού που με τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις του έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες. Σήμερα είναι η ευκαιρία του να τις κάνει ακόμα μεγαλύτερες, αφού θα κοντραριστεί με έναν από τους κορυφαίους ψηλούς της διοργάνωσης!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς