23.3 C
Athens

Γκος: Μεγάλη ομάδα με εξαιρετικούς οπαδούς ο Ολυμπιακός, θα παλέψουμε για τη νίκη

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος επιστρέφει στην Ελλάδα, αλλά αυτή τη φορά ως αντίπαλος του Ολυμπιακού. Ο Αμερικανός γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης θα βρίσκεται με την υπόλοιπη αποστολή το βράδυ της Παρασκευής (8/10) στο ΣΕΦ με στόχο τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Πριν την αναμέτρηση ο Γκος υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα με φοβερούς οπαδούς και τρομερή ατμόσφαιρα στο γήπεδο, κάτι που σημαίνει πως η Ρεάλ θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια αν θέλει να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα.

«Νομίζω ότι η ομάδα είναι καλά. Βρισκόμαστε σε μια καλή στιγμή και έχουμε καλά αποτελέσματα αυτόν τον πρώτο μήνα. Υπάρχουν μερικοί νεοφερμένοι και δεν είναι εύκολο να προσαρμοστεί ο ένας με τον άλλο. Υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες σε αυτό το ρόστερ και γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα. Στην Ελλάδα έχουμε μια μεγάλη πρόκληση μπροστά μας. Ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετικούς οπαδούς και η ατμόσφαιρα στο γήπεδό του είναι υπέροχη. Είναι επίσης μια μεγάλη ομάδα και πιστεύω ότι θα πρέπει να παλέψουμε και να καταβάλουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να κερδίσουμε», ανέφερε στις δηλώσεις του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς