26.1 C
Athens

ΠΑΟΚ: Σύσκεψη υπό τον Σαββίδη για το γηπεδικό

Σύσκεψη με τους επιτελείς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την ομάδα εργασίας για τη Νέα Τούμπα, είχε ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο διοικητικός ηγέτης του Δικέφαλου του Βορά είχε προγραμματίσει τη σύσκεψη αυτή και μάλιστα πρόσφατα ζήτησε από τους άμεσους συνεργάτες του να ενημερώνουν άμεσα τον κόσμο της ομάδας για ότι νέο αφορά το γηπεδικό. Για το λόγο αυτό μάλιστα, στο site της ΠΑΕ έχει δημιουργηθεί ειδική κατηγορία με ειδήσεις που αφορούν το γήπεδο.

Ο Ιβάν Σαββίδης ενέκρινε την τελική μορφή του οδικού χάρτη, το χρονοδιάγραμμα και τις προτεραιότητες που πρέπει να τεθούν κι έδωσε εντολή να επισπευσθούν οι συναντήσεις με τους κρατικούς και δημοτικούς φορείς που εμπλέκονται στο έργο.

Ο πρόεδρος της ομάδας της Θεσσαλονίκη τόνισε ότι θα πρέπει όλα τα αποτελέσματα των συναντήσεων να βλέπουν το φως της δημοσιότητας προκειμένου να ενημερώνεται ο κόσμος για τις εξελίξεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ, αναφέρει ότι ξεκινάει να αναζητά νέα έδρα μετά το ναυάγιο με το Καυτανζόγλειο:

«Πληροφορούμε ότι με την παρέλευση 25 ημερών από την ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, δεν έχει παρουσιαστεί καμία πρόοδος στην επίλυση εκκρεμοτήτων, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που αφορούν το Καυτανζόγλειο και ως εκ τούτου προτάθηκε να ξεκινήσει άμεσα η αναζήτηση πιθανών εναλλακτικών λύσεων για την έδρα που θα χρησιμοποιεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την περίοδο της κατασκευής της Νέας Τούμπας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς