18.7 C
Athens

Υπέρ του Ολυμπιακού η διακοπή

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει καλή εκκίνηση φέτος τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Ελλάδα. Οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ματς της 5ης αγωνιστικής, γεγονός που δυσαρέστησε άπαντες στο λιμάνι.

Οι Ερυθρόλευκοι αν και επικράτησαν στον αγωνιστικό χώρο των αντιπάλων τους δεν ήταν όσο αποτελεσματικοί θα ήθελαν κι έτσι έφυγαν από το γήπεδό τους με τον βαθμό της ισοπαλίας. Δεν θα πρέπει όμως κανείς να ξεχνάει ότι οι Πειραιώτες μέχρι στιγμής δεν έχουν γευθεί το πικρό ποτήρι της ήττας.

Στόχος του Πέδρο Μαρτίνς είναι η εξέλιξη και η βελτίωση της ομάδας. O Πορτογάλος θέλει να βλέπει την ομάδα του να συνδυάζει τις νίκες με το καλό ποδόσφαιρο και για τον λόγο αυτό ήταν δυσαρεστημένος μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τώρα που υπάρχει η διακοπή στο πρωτάθλημα, ο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία να ετοιμάσει όλα του τα όπλα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ο ίδιος θέλει να έχει πολλές λύσεις για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί και ευελπιστεί ότι όταν οι ομάδες θα επιστρέψουν στους αγώνες, θα μπορεί να υπολογίζει και στον Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι δείχνει καλό πρόσωπο στις προπονήσεις και ο Μαρτίνς τον ετοιμάζει για τους αγώνες του πρωταθλήματος, αφού δεν έχει δηλωθεί στην UEFA. Έτσι οι επιλογές για τα άκρα της επίθεσης είναι και περισσότερες, αλλά και πιο ποιοτικές, με τον Πορτογάλο να ευελπιστεί ότι ο παίκτης του θα πάρει και χρόνο συμμετοχής με το Πράσινο Ακρωτήρι.

Ένα ακόμα θέμα που χαροποιεί τον Μαρτίνς είναι η επιστροφή του Εμβιλά. Ο Γάλλος φέτος έχει χάσει παιχνίδια εξαιτίας του τραυματισμού του και θεωρείται κομβικός ποδοσφαιριστής για το παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Στην επανέναρξη θα βρίσκεται κι αυτός σε καλή κατάσταση αφού θα μπορούσε να παίξει και κόντρα στον Παναθηναϊκό όμως προφυλάχθηκε για να μην υπάρξει υποτροπή. Έτσι ο Πέδρο Μαρτίνς τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, αφού όταν τελειώσουν οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, ο Ολυμπιακός θα έχει πρόγραμμα φωτιά. θα αντιμετωπίσει εκτός τον ΠΑΣ, στη συνέχεια θα βρεθεί στην έδρα της Άιντραχτ και μετά θα κοντραριστεί με τον ΠΑΟΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς