18.7 C
Athens

Με τη Ρεάλ Μαδρίτης το πρώτο γερό crash test του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός μετά τις επιτυχημένες του πρεμιέρες στην Euroleague και την Basket League με Μπασκόνια και ΑΕΚ αντίστοιχα, προετοιμάζεται για το πρώτο του γερό φετινό crash test.

Οι Πειραιώτες την Παρασκευή 8/10 αντιμετωπίζουν στο ΣΕΦ την Ρεάλ Μαδρίτης και θα έχουν τη δυνατότητα να μετρηθούν με τους αντιπάλους τους, αφού πρόκειται για μια ομάδα που στοχεύει στην κατάκτηση της διοργάνωσης.

Ο Πάμπλο Λάσο δεν έχει κάνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ του και ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να αναμετρηθεί με έναν μια από τις καλύτερες ομάδες της λίγκας και να δείξει τις δυνατότητες που έχει φέτος η ομάδα.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν κάνει εντυπωσιακή εκκίνηση, αφού και στα δύο τους επίσημα ματς σε Ευρώπη και πρωτάθλημα, νίκησαν τους αντιπάλους τους με 25 πόντους διαφορά. Κόντρα στην Ρεάλ μια νίκη θα είχε διπλή σημασία, πρώτον επειδή ο Ολυμπιακός θα ανταγωνιστεί φέτος ομάδες σαν την Ρεάλ και βαθμολογικά θα είναι πολύτιμη και δεύτερο επειδή μέσα από τέτοια ματς οι παίκτες αποκτούν ψυχολογία.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έρχεται την Παρασκευή στο Φάληρο για ένα ματς που θα αποτελέσει κριτήριο για τη συνέχεια. Στον Ολυμπιακό περιμένουν με ανυπομονησία τον αγώνα, αφού αυτά τα ματς εκτός από χαρά των οπαδών, είναι και των αθλητών, αφού ο ανταγωνισμός πάντα χτυπάει κόκκινο

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς