22.6 C
Athens

Φαν Χάαλ για Conference League: «Σε αυτή τη διοργάνωση αντιμετωπίζεις τον κάθε… απίθανο»

Αν κάποιος μπορεί να δώσει ειδήσεις και ταυτόχρονα να προκαλέσει γέλιο σε συνέντευξη Τύπου με τις ατάκες του αυτός είναι ο έμπειρος Λουίς Φαν Χάαλ.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Ολλανδίας ενόψει της πρώτης συγκέντρωσης της ομάδας του για τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ μίλησε στους δημοσιογράφους για την απουσία του Κουίνσι Πρόμες από την αποστολή αλλά και για την πορεία των ολλανδικών ομάδων στην Ευρώπη.

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως: «Μετρούν τα αποτελέσματα στην κορυφαία διοργάνωση, αυτή του Champions League και η PSV δεν προκρίθηκε σε εκείνη. Όσο για το Conference League; Είναι μια διοργάνωση που την αντιμετωπίζεις με χαμόγελο στο πρόσωπο. Εκεί αντιμετωπίζεις τον Frick και Frack (σ.σ. υπονοώντας πως αντιμετωπίζεις ομάδες πολύ χαμηλού επιπέδου».

Ο Κουίνσι Πρόμες μαχαίρωσε μέλος της οικογένειάς του, τραυματίζοντάς το σοβαρά και η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, με τον ποδοσφαιριστή της Σπαρτάκ να μην καλείται στην εθνική και τον Φαν Χάαλ να τονίζει: «Πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος εδώ. Στη Ρωσία είναι μακριά από όλα. Θεωρώ πως δεν πρέπει να καλούνται παίκτες που αντιμετωπίζουν εμπλέκονται σε τέτοιες υποθέσεις».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς