18.2 C
Athens

Στη Θεσσαλονίκη είδαμε τα αποτελέσματα του «Μέχρι Τέλους»

Ήττα του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα του στην Basket League! Ήττα από τον Άρη, μια ομάδα που πέρυσι τελείωσε το πρωτάθλημα με χίλια προβλήματα και μέχρι πριν πέντε μήνες είχε επτά ban από τη FIFA!

https://athlosnews.gr/aris-panathinaikos-81-71-i-nea-epochi-efere-diasyrmo-apo-tin-premiera-vid/

Δεν μας έχει συνηθίσει ο Παναθηναϊκός σε τέτοια στραβοπατήματα στην Basket League. Οι Πράσινοι κάτι ήξεραν όταν φώναζαν ότι ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ έπρεπε να γίνει ο Παπανικολάου. Τον στήριξαν με λύσσα, είτε μέσω της προσωπικής σελίδας του πρώην προέδρου τους στο Instagram, είτε με άρθρα σε κάποια site πράσινων συναισθημάτων.

Ο Παναθηναϊκός όλα αυτά τα χρόνια που έτρωγε το ένα χαστούκι μετά το άλλο στην Ευρώπη, είχε να καυχιέται ότι είναι ο μοναδικός σύλλογος που κάθε χρόνο παίρνει κι από έναν τίτλο στο μπάσκετ. Βλέπετε, η στήριξη στα εγχώρια ήταν πάντα δεδομένη και είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον τρόπο οι νίκες έρχονταν.

Πλέον χωρίς τον Γιώργο Βασιλακόπουλο στο τιμόνι της ΕΟΚ, οι Πράσινοι είναι πιο ευάλωτοι στο πρωτάθλημα και δεν χρειάστηκε παρά μια αγωνιστική προκειμένου να το καταλάβουν. Οι διαμαρτυρίες των παικτών του πλέον δεν πιάνουν τόπο και τα φάουλ μοιράζονται σωστά.

Κάπως έτσι ήρθε η ήττα από τον σαφώς πιο αδύναμο Άρη και πλέον όλοι τρέχουν. Ακούγεται έντονα ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνει έναν γκαρντ για να σώσει την χρονιά. Κάποιοι όμως ονειρεύονται επιστροφή στο παλιό καθεστώς προκειμένου να συντηρήσουν το… παραμύθι της μεγαλύτερης ομάδας της χώρας…

Αυτά είναι τα αποτελέσματα του «Μέχρι Τέλους». Κι ακόμα είμαστε στην αρχή…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς