15.9 C
Athens

Ρίβερ – Μπόκα 2-1: Η ντερμπάρα επέστρεψε με την λάμψη του Άλβαρες και πολύ… ξύλο!

Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς σε ένα γεμάτο Μονουμεντάλ! Αυτό ναι, είναι πραγματική ευτυχία για τους Αργεντίνους.

Το απόλυτο ντέρμπι του πλανήτη υποδέχθηκε ξανά τους φιλάθλους στις εξέδρες και μας υπενθύμισε ότι όλα τα άλλα μεγάλα ματς μοιάζουν πολύ «soft» μπροστά του. Οι γηπεδούχοι εν τέλει ήταν αυτοί που πανηγύρισαν την πρώτη νίκη στην μετά covid εποχή (2-1) χάρη σε ισάριθμες εκτελέσεις του 20χρονου ταλέντου της Χουλιάν Άλβαρες, που με δικά του σόλο χάρισε τη νίκη στη Ρίβερ και συγκέντρωσε από τώρα πάνω του όλα τα βλέμματα των «μεγάλων» της Ευρώπης.

Oι καλύτερες στιγμές του αγώνα

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ξ αποβολή του Μάρκος Ρόχο της Μπόκα με δύο κίτρινες κάρτες σε ισάριθμα λεπτά (!) και τα πολύ σκληρά μαρκαρίσματα μέχρι το φινάλε. Η κακή στο φετινό ξεκίνημα του πρωταθλήματος Αργεντινής, Μπόκα, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Ζαμπράνο στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, παραμένοντας στην 9η θέση της Λίγκας, τη στιγμή που η μεγάλη της αντίπαλος βρίσκεται με μόνη πρώτη στην κορυφή με 9 βαθμούς παραπάνω.

Εξαιρετική ατμόσφαιρα από περίπου 70.000 οπαδούς στο «Μονουμεντάλ» 589 ημέρες μετά την τελευταία φορά που υπήρξε κόσμος σε Super Clasico και η τρίχα… κάγκελο μόνο στη σκέψη ότι βρίσκεσαι ανάμεσα τους.

Η τρομερή ατμόσφαιρα και τα συναισθήματα του «Μονουμεντάλ»:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς