16.7 C
Athens

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-3: Το πιο… σίγουρο διπλό της χρονιάς (vid)

Ο ΠΑΟΚ πέρασε πολύ εύκολα το χαμηλό εμπόδιο του αποδεκατισμένου ΟΦΗ, επιβεβαιώνοντας την παράδοση από το 2015 κι έπειτα - Τελευταία φορά που οι Κρητικοί νίκησαν τον Δικέφαλο του Βορρά, ήταν με τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο!

Σε… υγιεινό περίπατο εξελίχθηκε η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον ΟΦΗ στην Κρήτη, με τους Θεσσαλονικείς να πανηγυρίζουν ακόμα μια νίκη με 3-1 απέναντι στην ομάδα του Νίκου Νιόπλια.

Η παράδοση που έχει χτίσει η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε ξανά, αφού ο ΠΑΟΚ έχει να ηττηθεί από τους Κρητικούς από το μακρινό 2015, όταν με προπονητή τον Νίκο Αναστόπουλο είχε… κόψει το πρωτάθλημα στην ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη.

Ο ΠΑΟΚ απείλησε δις με τον Σφιντέρσκι, ο ΟΦΗ απάντησε με τον Ντουρμισάι που έχασε τρομερή ευκαιρία, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν συγχώρεσαν στην τρίτη ευκαιρία του Πολωνού που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από τη σέντρα ακριβείας του Ζίβκοβιτς για το 0-1 στο 15′.

 

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κρατήσουν μπάλα μετά το προβάδισμα του ΠΑΟΚ προκειμένου να φανούν απειλητικοί, όμως με τόσες πολλές απουσίες θα ήταν δύσκολο να αιφνιδιάσουν στη συνέχεια.

Ο ΠΑΟΚ βρήκε δεύτερο γκολ έστω και πιο καθυστερημένα από ό,τι έδειχνε η εικόνα τους ματς, με τον Κούρτιτς με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ να πετυχαίνει το 0-2 στο 58′ και να κλειδώνει ουσιαστικά το τρίποντο.

 

Ο ανεβασμένος Αουγκούστο πέτυχε το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ στο 71′ με πολύ όμορφο σουτ μετά το γύρισμα του Ροντρίγκο από τα δεξιά και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του στο πιο εύκολο «διπλό» της σεζόν απέναντι σε έναν αντίπαλο που, όπως αναφέραμε, έχει χτίσει παράδοση.

 

Το μόνο θετικό για τον ΟΦΗ ήταν η επιστροφή του Αντίλ Ναμπί στη δράση μετά από 12 μήνες λόγω της ρήξης χιαστού που είχε υποστεί. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός μάλιστα σκόραρε το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

 

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-3

Σκόρερ: 90+2′ Ναμπί / 15′ Σφιντέρσκι, 58′ Κούρτιτς, 71′ Αουγκούστο

Γήπεδο: Θ. Βαρδινογιάννης

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος

Κίτρινες: Ουές, Νέιρα / Μιχάι, Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Διαμαντής, Πασαλίδης, Κοροβέσης (66′ Γρίβας), Ουές (84′ Μπαλογιάννης), Ντε Γκουζμάν, Σελίμοβιτς, Νέιρα (85′ Γιαννούλης), Φαν Ντούινεν (78′ Ναμπί), Ντουρμισάι

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (77′ Σίντκλεϊ), Μιχαηλίδης, Μιχάι, Ροντρίγκο, Σβαμπ, Κούρτιτς, Α. Ζίβκοβιτς (85′ Κωνσταντέλλιας), Αουγκούστο (72′ Εσίτι), Μπίσεσβαρ (77′ Μιτρίτσα), Σφιντέρσκι (72′ Άκπομ)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς