27.5 C
Athens

Μπαίνουν στα δύσκολα τα «φίνα» κορίτσια

Το πρώτο ραντεβού της νέας αγωνιστικής χρονιάς δόθηκε στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού

Διακοπές τέλος για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του τριφυλλιού καθώς από σήμερα ξεκινά κι επίσημα η νέα αγωνιστική περίοδος με τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Pre League.

Πολλά τα νέα πρόσωπα, αρχής γενομένης από τον προπονητή Κυριάκο Καμπερίδη, ο οποίος βάζει ψηλά τους στόχους των πρασίνων, που δεν είναι άλλοι από την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.

Θυμίζουμε πως το τριφύλλι λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν δήλωσε συμμετοχή στο περσινό πρωτάθλημα, κάτι πρωτόγνωρο για το τμήμα και ουσιαστικά η νέα διοίκηση υπό τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έριξε όλο το βάρος για ανασύσταση του τμήματος, με παίκτριες έμπειρες αλλά και πολλά κορίτσια από τα τμήματα υποδομών.

Σε αυτή την πρώτη συνάντηση «παρούσες» δήλωσαν σχεδόν όλες οι παίκτριες πλην της Μαρίας Οικονομίδου που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα γυναικών.

Όλες οι παίκτριες αφού έκαναν τις αιματολογικές εξετάσεις πέρασαν εργομετρικά στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» υπό την επίβλεψη του εργοφυσιολόγου – γυμναστή Γιώργου Βαβέτση και οι προπονήσεις θα συνεχιστούν για λίγες μέρες στο κλειστό του Παναθηναϊκού.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς