19.6 C
Athens

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αήττητος με τον Μαρτίνς στον πάγκο ως γηπεδούχος! (vids)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ματς της 5ης αγωνιστικής της Super League και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να διατηρήσει το αήττητό του ως γηπεδούχος στα ντέρμπι με τους Πράσινους.

Στην πρώτη σεζόν του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό, η ομάδα του Πειραιά είχε παραχωρήσει ισοπαλία στους Πράσινους με σκορ 1-1. Ο Παναθηναϊκός είχε προηγηθεί με τον Κάτσε στο 61′, ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Σισέ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων:

 

Οι Πειραιώτες στη σεζόν που αναδείχθηκαν πρωταθλητές, είχαν επικρατήσει των αντιπάλων τους και στις δύο αναμετρήσεις που τους υποδέχθηκαν στην έδρα τους.

Στην πρώτη επίσκεψη του Παναθηναϊκού πέρυσι στο Φάληρο, οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 1-0 στο ματς της 9ης αγωνιστικής. Σκόρερ του γκολ ήταν ο Κώστας Φορτούνης στο 21ο λεπτό:

 

Έχοντας εξασφαλίσει το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό στις 11 Απριλίου του 2021 για την 3η αγωνιστική των playoffs.

Οι Ερυθρόλευκοι πίσω στο σκορ από γκολ του Μακέντα από το σημείο του πέναλτι στο 29′, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Χασάν, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο σημείωσαν δύο ακόμα γκολ με τον Ελ Αραμπί και τον Μπρούμα και πήραν μια ακόμα νίκη στα ντέρμπι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς