17.8 C
Athens

Μπακασέτας μετά την επίθεση από οπαδό: «Συμβαίνει και στην Ελλάδα, να είμαστε πρότυπα για τους νέους»

Ο Τάσος Μπακασέτας επέδειξε εξαιρετική ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, όταν ένας οπαδός της Καϊσέρισπορ του επιτέθηκε φραστικά στο χθεσινό παιχνίδι με τη Τράμπζονσπορ για το πρωτάθλημα Τουρκίας, στο οποίο ο Έλληνας άσος βρέθηκε σε εξαιρετική βραδιά και με 2 γκολ οδήγησε την ομάδα της Τραπεζούντας σε μία σημαντική εκτός έδρας νίκη.

https://athlosnews.gr/frastiki-epithesi-apo-opado-tis-kaiserispor-dechthike-o-skorer-bakasetas/

Η χθεσινή μέρα θα ήταν ιδανική για τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας αν δεν τη «χαλούσε» ένας οπαδός των γηπεδούχων που με «ντου» στον αγωνιστικό χώρο πλησίασε τον Μπακασέτα και άρχισε να τον εξυβρίζει χυδαία, με τον 28χρονο μεσοεπιθετικό να διατηρεί την ψυχραιμία του και να μην αντιδρά, σε μία προσπάθεια να δώσει το σωστό παράδειγμα στη νέα γενιά που έχει τους ποδοσφαιριστές του σήμερα ως πρότυπα, όπως εξήγησε στιγμές αργότερα στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Οι διαθέσεις αλλάζουν ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού. Μπορεί να είσαι πιο επιθετικός όταν είσαι κουρασμένους. Μου αρέσει ένα επιθετικό και παθιασμένο παιχνίδι.

Υπάρχουν αντίστοιχα περιστατικά με εισβολή οπαδών στην Ελλάδα και στην Τουρκία. Οφείλω να μείνω ήρεμος σε τέτοιες περιπτώσεις, επειδή οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είμαστε καλό παράδειγμα για τους νέους. Να είμαστε πρότυπο. Αυτό προσπάθησα να κάνω».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς