23.4 C
Athens

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 10-18: Ερυθρόλευκη επίδειξη δύναμης από την πρεμιέρα!

Με άγριες διαθέσεις ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη φετινή Α1 πόλο Ανδρών ο πρωταθλητής Ελλάδας καθώς «βύθισε» τον ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο με πρωταγωνιστή τον Χρυσοσπάθη και χωρίς Φιλίποβιτς - Μπίγιατς!

Δεν αστειεύεται ο φετινός Ολυμπιακός. Το έδειξαν οι κινήσεις του το καλοκαίρι, το επιβεβαίωσε και η εμφάνιση στην πρεμιέρα της Α1 Πόλο Ανδρών απέναντι στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ήταν πολλά σκαλιά πάνω από τον αντίπαλο της και με το εντυπωσιακό 18-10 πανηγύρισε σπουδαία νίκη στην 1η αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος, στέλνοντας εκκωφαντικά το μήνυμα ενόψει της συνέχειας. Άλλωστε ο Ολυμπιακός ειδικά φέτος δεν σκοπεύει να αρκεστεί στις εγχώριες επιτυχίες αλλά θέλει να φτάσει και στην κορυφή της Ευρώπης!

Εξ αρχής – αν και βρισκόμαστε σε πρώιμο στάδιο – οι Ερυθρόλευκοι επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό και το τέλος του δευτέρου οκταλέπτου τους βρήκε να προηγούνται με 8-3! Από εκεί και έπειτα το ματς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει 6 γκολ στο τελευταίο οκτάλεπτο!

Να σημειωθεί πως οι δύο ξένοι που δεν αγωνίστηκαν ήταν ο Μπίγιατς (έπαιξε ο Ζερδεβάς) και ο Φιλίποβιτς, με τον Χρυσοσπάθη να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ με 5 γκολ!

Πλέον οι Πειραιώτες θα εστιάσουν την προσοχή τους στην κοινή προετοιμασία με την Μαρσέιγ που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Η ηαλλική αποστολή θα αφιχθεί το βράδυ της Δευτέρας (4/10) στη χώρα μας και το πρωί της Τρίτης (5/10) θα ξεκινήσει η κοινή προετοιμασία στο Παπαστράτειο, μεταξύ των δυο ομάδων η οποία περιλαμβάνει κοινές διπλές προπονήσεις και φιλικά προπονητικού χαρακτήρα. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη (7/10).

ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 10-18

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-3, 1-5, 4-4, 3-6

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ζερδεβάς, Γραμματικός, Ράντοβιτς 1, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 4, Γούβης, Δερβίσης 2, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Χρυσοσπάθης 5, Σύρμας, Γκίλλας 2, Μαθιόπουλος

ΠΑΟΚ: Αϊβαλιώτης, Κεφαλάς, Μήλας 1, Προσινικλής, Μαρινάγης, Κεχαλάρης 4, Μιλάρντοβιτς 1, Τόττης, Μπαγδατσής, Ιωσήφ, Κόορμαν 4

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς