16.5 C
Athens

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 2-3: Έγινε της ανατροπής στο clasico των Κ-19

Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι από άποψης σασπένς και θεάματος χάρισαν οι ομάδες Κ-19 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, οι οποίες κοντραρίστηκαν για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τελικά οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων έφυγαν νικητές από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, αφού αν και προηγήθηκαν στο σκορ, ο Ολυμπιακός σημείωσε δύο γκολ, όμως στη συνέχεια δέχθηκε άλλα τόσα με αποτέλεσμα αφήσει τρεις βαθμούς στον αιώνιο αντίπαλό του.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 20ο λεπτό με γκολ του Φρόκου ο οποίος έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο Ολυμπιακός ανέτρεψε την σκορ με τους Σπιριδάκη (41′ ) και Κουτσίδη (61′), όμως οι Πράσινοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και έκαναν την ανατροπή, κερδίζοντας την ομάδα του Πειραιά με γκολ των Καλοσκάμη (75′) και Τόρρα (87′).

Με τη νίκη τους αυτή οι φιλοξενούμενοι έπιασαν στην κορυφή τον Ατρόμητο με 12 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός παρέμεινε στους 5 βαθμούς στο πρωτάθλημα και πρέπει να αλλάξει την εικόνα του άρδην, προκειμένου να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο στη συνέχεια.

Ολυμπιακός: Παπαδούδης, Φρέρης, Κεραμίδας, Κουτσίδης, Χριστοφιλόπουλος, Νικόλης, Σπυριδάκης, Χρήστου, Σταμούλης, Κασέμι (56′ Πατήρας), Καρακούτης (64′ Παπαδάκος)

Παναθηναϊκός: Κλίντμαν, Ζαφείρης Παυλάκης, Καρνέσης, Προδρομίτης (62′ Χαχούλης), Κωστόπουλος (64΄ Πορφυρόπουλος), Βολάκης (46′ Βολάκης), Φρόκου, Μπιλάλ, Κυριόπουλος, Καλοσκάμης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς