16.2 C
Athens

Σκέφτεται αλλαγές στο ντέρμπι ο Μαρτίνς

Λένε ότι ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει όμως σε κάποιες περιπτώσεις ο προπονητής οφείλει να κρατάει ζεστούς όλους τους ποδοσφαιριστές του!

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τους παίκτες του να πραγματοποιούν μια ονειρεμένη εμφάνιση στην Τουρκία, εκεί όπου ο Ολυμπιακός σκόρπισε τη Φενέρμπαχτσε και πλέον η προσοχή στρέφεται στο ελληνικό clasico με τον Παναθηναϊκό.

Ο Πορτογάλος θα προχωρήσει σε μικρό ροτέισον επειδή οι ανάγκες του αγώνα είναι διαφορετικές, αλλά και για να δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες που φέτος έχουν τραβήξει πολύ κουπί.

Στα δεξιά της άμυνας δεν θα δούμε τον Μπα, αλλά θα επιστρέψει ο Λαλά ο οποίος στο β’ ημίχρονο στην Τουρκία ήταν πολύ καλός και δείχνει φέτος να πατάει καλύτερα.

Από εκεί και πέρα ένας υποψήφιος για την ενδεκάδα είναι ο Κούντε, ενώ σοβαρή υποψηφιότητα βάζει ο Ελ Αραμπί για την κορυφή της επίθεσης. Ο Τικίνιο είναι σε καλή φόρμα και στα τελευταία παιχνίδια σκοράρει ακατάπαυστα, ωστόσο στην ομάδα υπάρχει ο πρώτος σκόρερ των δύο τελευταίων πρωταθλημάτων και ο Μαρτίνς θέλει να τον έχει σε φόρμα, αφού είναι αυτός που δίνει λύσεις συνεχώς στο σκοράρισμα.

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος διψάει για ποδόσφαιρο και είναι παίκτης που σε τέτοια ματς χρειάζεται. Οι ηγετικές του ικανότητες και το παιχνίδι του μπορούν να δώσουν πολλά στον Ολυμπιακό, οπότε στις σκέψεις του Μαρτίνς είναι να τον ρίξει στη μάχη από το ξεκίνημα…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς