18.3 C
Athens

Σε άλλο επίπεδο ο Ινιάκι Γουίλιαμς: Έγραψε ιστορία με την 203η σερί εμφάνιση του σε διάστημα πέντε ετών!

Μόνος του και όλοι τους (στη La Liga)! Ο… βιονικός Ινιάκι Γουίλιαμς συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με τον βαθμό της αγωνιστικής του ετοιμότητας, καθώς στο παιχνίδι της Μπιλμπάο με την Αλαβές που βρίσκεται σε εξέλιξη ξεκίνησε ως βασικός για 203η φορά στην καριέρα του τα τελευταία 5,5 έτη! Εξωπραγματικό κι όμως πέρα για πέρα αληθινό, με τον Iσπανό επιθετικό να βάζει πλώρη για ένα παγκόσμιο ρεκόρ, καθώς από σήμερα και μετά είναι ο απόλυτος ρέκορντμαν συνεχόμενων εμφανίσεων στην ισπανική Λίγκα.

Με μία λέξη: Ασταμάτητος! Ο άσος της Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει ξεχάσει πως είναι να κάθεσαι στον πάγκο, αφού για 203η (!) φορά ξεκίνησε με τη φανέλα βασικού σε αγώνα της La Liga, αφήνοντας πίσω του τον θρύλο της Σοσιεδάδ Χουάν Αντόνιο Λαρανιάγα, που κατείχε το προηγούμενο αντίστοιχο ρεκόρ με 202 σερί εμφανίσεις από το μακρινό 1996.

Πλέον ο Γουίλιαμς στοχεύει ακόμη ψηλότερα και κοιτάει να ξεπεράσει τους σπουδαίους τερματοφύλακες των 5 μεγάλων πρωταθλημάτων, με τον πρώτο και απόλυτο ρέκορντμαν στην Ευρώπη, Σεπ Μάιερ, να μετράει 442 συμμετοχές για 13 ολόκληρα χρόνια στη Bundesliga!

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς