15.9 C
Athens

Νιόπλιας: Να είμαστε επιθετικοί κόντρα στον δυνατό ΠΑΟΚ

Ο ΟΦΗ των πολλών απουσιών λόγω τραυματισμών και… κορωνοϊού θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ το απόγευμα της Κυριακής (3/10, 18:15) στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Super League και ο προπονητής των Κρητικών Νίκος Νιόπλιας έκανε λόγο «aggressive» τακτική σε άμυνα και επίθεση από την ομάδα του, ώστε να καμφθεί η αντίσταση του δυνατού ΠΑΟΚ, όπως χαρακτήρισε το σύνολο του Λουτσέσκου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νιόπλιας στην κάμερα του OFI TV, κάνοντας παράλληλα και ένα κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να στηρίξει από κοντά τις προσπάθειες των παικτών του.

«O ΠΑΟΚ είναι δυνατός, αλλά κι εμείς θα είμαστε δύσκολη ομάδα γι’ αυτόν. Παίζουμε στην έδρα μας, μην το ξεχνάμε αυτό. Πρέπει να έχουμε επιθετικότητα, να είμαστε aggressive σε άμυνα και επίθεση. Το σπουδαιότερο είναι να υπηρετούμε όλοι το σχέδιο που θα βάλουμε γι’ αυτό το παιχνίδι. Με αυτές τις ομάδες, το παραμικρό λάθος στοιχίζει.

Ο κόσμος πάντα δίνει το παρών. Όποτε τον χρειαζόμαστε είναι κοντά μας. Κι αυτή τη φορά θα είναι κοντά μας. Έχουν δύο χρόνια να μπουν στο γήπεδο, μας δίνουν δύναμη. Χωρίς κόσμο δεν υπάρχει ποδόσφαιρο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς