15 C
Athens

Ολυμπιακός: Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με ΕΡΤ και NOVA – Παραχώρησε ένα ματς στο κρατικό κανάλι

Η ΕΡΤ θα δείξει την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην Basket League όμως δεν έχει πάρει ακόμα τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας του Πειραιά.

Αν υπάρχει ένα «φιλέτο» στον ελληνικό αθλητισμό, αυτό δεν είναι άλλο από τον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι είναι η ομάδα με τον περισσότερο κόσμο στη χώρα μας και είναι φυσικό να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τη μετάδοση των αγώνων του.

https://athlosnews.gr/basket-league-i-imerominia-kai-i-ora-tou-olybiakos-aek/

ΕΡΤ και Novasposrts κοντράρονται το τελευταίο διάστημα προκειμένου να αποκτήσουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Ολυμπιακού στην Basket League. Η επιστροφή στα ελληνικά δρώμενα αποτελεί πόλο έλξης για όλους όσους ασχολούνται με τα τηλεοπτικά.

Η ΕΡΤ πιέζει τον Ολυμπιακό να μπει στην κεντρική διαχείριση και του έχει κάνει πολύ καλή προσφορά, όμως ακόμα δεν έχει υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Μπορεί αυτό να συμβεί τις επόμενες ημέρες, όμως την ώρα που γράφεται αυτό το κείμενο ο Ολυμπιακός παραμένει σε συζητήσεις με τους δύο ενδιαφερόμενους.

Το σίγουρο είναι ότι παραχώρησε στην ΕΡΤ τον αγώνα με την ΑΕΚ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι η ΕΡΤ έχει εξασφαλίσει όλα τα ματς της ομάδας του Πειραιά…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς