20.9 C
Athens

Μαρινάκης: Μεγάλη νίκη στην Πόλη μας, μου θύμισε το 2012 στο μπάσκετ!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αφιέρωσε τον θρίαμβο της ομάδας του σε όλους τους Έλληνες και τόνισε πως οι Ερυθρόλευκοι έζησαν ιστορικές στιγμές στην Πόλη μας

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη και είδε τον Ολυμπιακό να κάνει… πλάκα απέναντι στη Φενέρμπαχτσε του Βίτορ Περέιρα (0-3), με την ομάδα του να πανηγυρίζει τρίποντο που τη φέρνει στην κορυφή του 4ου ομίλου με 6 βαθμούς.

 

Φανερά φορτισμένος ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην κάμερα της COSMOTE TV αφιέρωσε τη νίκη σε όλους τους Έλληνες και τόνισε μεταξύ άλλων πως ο θρίαμβος απέναντι στη Φενέρ του θύμισε το 2012 όταν η ομάδα μπάσκετ ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης με το έπος της ομάδας του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι για τη νίκη μέσα στην Πόλη μας, ζήσαμε ιστορικές στιγμές. Μου θύμισε το 2012 όταν κερδίζαμε στο μπάσκετ. Ήταν κάτι πολύ μεγάλο, είναι αφιερωμένο σε όλους του Έλληνες. Αυτό που είπα με τα παιδιά, Ελλάδα – Θρύλος, Θρησκεία μέσα στην Τουρκία.

Ευχαριστούμε τους παίκτες, το προπονητικό τιμ, παίξαμε δυνατά, όπως πρέπει να παίζει ο Ολυμπιακός, θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια αυτή τη νίκη. Όμως η γιορτή θα τελειώσει γρήγορα. Την Κυριακή έχουμε μεγάλο ματς τον Παναθηναϊκό, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να νικήσουμε.

Και στα δύσκολα ονειρευόμαστε, βιάζονται κάποιοι φίλοι να βγάλουν συμπεράσματα. Ο Ολυμπιακός Αποτελείται από πολύ καλούς παίκτες και από μία διοίκηση που είναι δίπλα στην ομάδα και λύνει προβλήματα. Ανεβάζουμε ψηλά τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς