18.8 C
Athens

Για το διπλό πρόκρισης στην Πόλη ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε στην Τουρκία την Φενέρμπαχτσε (19:45 Otesport3) και θέλει τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του ομίλου του.

Οι Πειραιώτες έχουν ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Τουρκίας πάνοπλοι και θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς στην έδρα της Φενέρ, ενός εκ των φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 έχοντας δώσει εντολή στους ποδοσφαιριστές του να κάνουν δυνατό ξεκίνημα, να μην αιφνιδιαστούν από τους παίκτες του Φερέιρα, αντίθετα να αιφνιδιάσουν εκείνοι και να στριμώξουν τους Τούρκους από νωρίς.

Μια πιθανή ενδεκάδα είναι ο Βάτσλικ κάτω από τα δοκάρια, ο Ρέαμπτσιουκ αριστερό μπακ, δεξιά ο Καρμπόβνικ και στο κέντρο οι Σισέ – Σωκράτης, τριάδα στα χαφ οι Κούντε, Μπουχαλάκης και Μαντί Καμαρά με τους Αγκιμπού και Μασούρα στα «φτερά» και προωθημένο τον Ελ Αραμπί.

Ο Βίτορ Περέιρα δεν θα έχει στη διάθεσή του το μεγάλο αστέρι της ομάδας του Μεσούτ Οζίλ που έμεινε εκτός λόγω γρίπης, ενώ δεν υπολογίζονται και οι τραυματίες Σερντάρ Αζίζ, Ναζίμ Σανγκαρέ, Ιρφάν Καχβετσί, Χοσέ Σόσα και Μαρσέλ Τισεράντ.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο 38χρονος Ισπανός Αλεχάντρο Ερνάντεθ, που θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του, Χοσέ Ναράνχο και Τεόντορο Σομπρίνο, ενώ ο Σέζαρ Σότο Γράδο θα έχει καθήκοντα 4ου διαιτητή στον αγώνα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς