18.8 C
Athens

Ο Αθανασιάδης κατέγραψε ιστορικό ρεκόρ απέναντι στη Ρεάλ

Από το βράδυ της Τρίτης ο Γιώργος Αθανασιάδης ζει το όνειρο του με τη Σέριφ. Ο Έλληνας τερματοφύλακας αναδείχθηκε MVP στην ιστορική νίκη των Μολδαβών απέναντι στη Ρεάλ στο Champions League και η πρωτάρα Σέριφ ελπίζει ακόμα και σε πρόκριση στη φάση των «16» της διοργάνωσης με τη φόρα που έχει πάρει.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας κατέγραψε ένα μοναδικό επίτευγμα και μπήκε στις χρυσές σελίδες της ιστορίας της διοργάνωσης αφού πραγματοποίησε 11 (!) επεμβάσεις που αποτελεί ρεκόρ για γκολκίπερ που αντιμετωπίζει τη Ρεάλ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και ταυτόχρονα δίνει τη νίκη στην ομάδα του.

Μάλιστα, με διαφορά τον ακολουθούν πλέον ο Ντίντα της Μίλαν το 2009 με 8 επεμβάσεις και ο Ακινφέεφ της ΤΣΣΚΑ με 8 το 2018 όταν οι ομάδες τους επίσης είχαν πανηγυρίσει τρίποντο απέναντι στη Ρεάλ.

Και εννοείται πως μετά από τη συγκεκριμένη εμφάνιση αλλά και την πορεία που πραγματοποιεί η Σέριφ, ο Αθανασιάδης βλέπει τις μετοχές του να ανεβαίνουν αφού αποτελεί ταυτόχρονα πρώτο θέμα με την εκπληκτική παρουσία του στους πρωταθλητές Μολδαβίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς