19.1 C
Athens

Ελασσόνα: Οδηγός έσωσε μωρό που μπουσουλούσε στον δρόμο τα μεσάνυχτα!

Ένα απίστευτο περιστατικό εξελίχθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης σε κεντρικό δρόμο της Ελασσόνας, όταν οδηγός αντίκρισε έντρομη στη μέση του δρόμου ένα μωρό να μπουσουλάει!

Η νεαρή οδηγός κατέβηκε από το όχημά της και πήρε στην αγκαλιά της το μωρό, σώζοντάς το, γνωρίζοντας ότι πίσω από το δικό της αυτοκίνητο ακολουθούσε φορτηγό.

Η κοπέλα κάλεσε το 100 και στο σημείο έσπευσαν άνθρωποι από το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας, προκειμένου να διαπιστώσουν πώς το 10 μηνών βρέφος βρέθηκε μόνο του στον δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μωρό κατάφερε να βγει από την ανοιχτή πόρτα του σπιτιού του στην οδό Οικονόμου, βρέθηκε στην αυλή κι έπειτα στον δρόμο, χωρίς να γίνει αντιληπτό από τη μητέρα του.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης, Νίκο Γάτσα, η μητέρα φαίνεται πως δεν είναι σε θέση να φροντίσει το παιδί και πλέον αναμένεται να σταλεί το πόρισμα της κοινωνικής λειτουργού στον Εισαγγελέα:

«Ήδη η κοινωνική λειτουργός μας με συνοδεία ενός αστυνομικού έχει έρθει σε επαφή με την μητέρα του 11 μηνών βρέφους. Η μητέρα ανέλυσε όλες τις συνθήκες που επικρατούν στο σπίτι της και αποκάλυψε πως η ίδια έχει προβλήματα αλκοολισμού με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δείξει την επιμέλεια που οφείλει στο βρέφος. Οφείλουμε το πόρισμα της κοινωνική έρευνας να το στείλουμε στον εισαγγελέα και εκείνος πλέον θα αποφασίσει για τον φροντιστή του παιδιού. Ο δήμος δεν έχει τις δομές για να αναλάβει ένα μωρό 11 μηνών ωστόσο θα βρεθεί κάποια».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς