18.7 C
Athens

Λεμπρόν Τζέιμς: Εμβολιάστηκα για να προστατεύσω την οικογένεια μου

Για την απόφαση του να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού μίλησε στη Media Day των Λέικερς ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος τόνισε πως ο ίδιος δεν είναι αρμόδιος για να παροτρύνει κάποιον στο να πάρει μία απόφαση.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Εγώ μιλάω για τον εαυτό μου. Ο καθένας έχει τη δική του άποψη και θα πάρει τις δικές του αποφάσεις να κάνει ό,τι θέλει με τη ζωή του.

Ήμουν πολύ σκεπτικός με αυτό το θέμα. Έπρεπε να κάνω την έρευνά μου πρώτα και θεώρησα πως ήταν η καλύτερη λύση να εμβολιαστώ για να προστατεύσω την οικογένεια και τους φίλους μου. Δεν μιλάω για τους άλλους ή το τι πρέπει να κάνουν, μιλάω μόνο για τον εαυτό μου.

Είναι το ανθρώπινο σώμα και η ανθρώπινη ζωή, δεν είναι πολιτική, θρησκεία ή οποιοδήποτε άλλο ζήτημα. Αφορά τον καθένα ξεχωριστά το τι θα κάνουν και πως θα επιλέξουν να προστατεύσουν τις οικογένειές τους.

Το θέμα των εμβολιασμών δεν ήταν ομαδική κουβέντα στους Λέικερς. Στο τέλος της μέρας μετράει το τι μπορείς να κάνει για να είσαι διαθέσιμος για την ομάδα και να μπορείς να προστατεύσεις τους γύρω σου. Ο στόχος είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και κύριος στόχος είναι να είμαστε υγιείς και να μείνουμε αδιαίρετοι στο παρκέ μες στη σεζόν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς