19.7 C
Athens

Ο Αλέ καθάρισε για τον τρομερό Άγιαξ, άσφαιρη η Ίντερ κόντρα στη Σαχτάρ (vid)

Ασταμάτητος ο Άγιαξ που αποτελεί με διαφορά την κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα επιθετικά με ασύλληπτες επιδόσεις, δεν θα μπορούσε να μην υπερκεράσει το εμπόδιο της Μπεσίκτας στο Άμστερνταμ.

Με πολύ καλή εμφάνιση, οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν από ημίχρονο με 2-0 των Τούρκων που είχαν δοκάρι με τον Μπατσουαγί για το 0-1, αλλά μέχρι εκεί.

Στο 17ο λεπτό ο Τάντιτς άνοιξε από τα αριστερά στον Μπέργκχαους που εκτέλεσε για το 1-0, ενώ στο 42′ ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός έβγαλε ασίστ στον Αλέ που από κοντά έγραψε το 2-0 και σημείωσε το πέμπτο του γκολ στα δύο πρώτα του παιχνίδια στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Οι Ολλανδοί κράτησαν την εστία τους ανέπαφη για 7ο ματς φέτος σε όλες τις διοργανώσεις και έφτασαν τους 6 βαθμούς στον όμιλο και έγιναν το φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης την οποία θα διεκδικήσουν απέναντι στην Ντόρτμουντ.

 

Σαχτάρ και Ίντερ έμειναν στο 0-0 στο Κίεβο, με τους Νερατζούρι να μη βρίσκουν δίχτυα για δεύτερο διαδοχικό ματς μετά την ήττα της πρεμιέρας στο Μιλάνο απέναντι στη Ρεάλ με 1-0.

Με τη συμπλήρωση 15 λεπτών ο Μπαρέλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Πιάτοφ ενώ στο 34′ ο Τζέκο από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ. Η εμπειρία του Πιάτοφ μίλησε στο φινάλε, όταν απέκρουσε εντυπωσιακά την καρφωτή κεφαλιά του Ντε Φράι μετά από εκτέλεση κόρνερ.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ου ΟΜΙΛΟΥ

Άγιαξ – Μπεσίκτας 2-0 (17′ Μπέργκχαους, 43′ Αλέ)

Ντόρτμουντ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (22:00)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Άγιαξ 6
  2. Ντόρτμουντ 3 (με ένα παιχνίδι)
  3. Σπόρτινγκ Λισαβόνας 0 (με ένα παιχνίδι)
  4. Μπεσίκτας 0

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 4ου ΟΜΙΛΟΥ

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ίντερ 0-0

Ρεάλ Μαδρίτης – Σέριφ (22:00)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Σέριφ 3 (με ένα παιχνίδι)

2. Ρεάλ Μαδρίτης 3 (με ένα παιχνίδι)

3. Ίντερ 1

4. Σαχτάρ Ντόνετσκ 1

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς