24 C
Athens

Βατούτιν για Ιτούδη: «Δεν υπάρχει συμφωνία για να αναλάβει την Εθνική Ελλάδας»

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, έβαλε «φρένο» στις ορέξεις της νέας διοίκησης της ΕΟΚ για την υπογραφή του Δημήτρη Ιτούδη για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας, μετά και τα όσα αποκάλυψε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της παρουσίασής του ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας, Βαγγέλης Λιόλιος.

https://athlosnews.gr/liolios-itoudis-gia-ethniki-christodoulou-gia-tin-ked/

Ο ισχυρός άνδρας της ρωσικής ομάδας ξεκαθάρισε πως δεν έχει ανάψει το «πράσινο φως» στον Ιτούδη έτσι ώστε να βρεθεί και στους δύο πάγκους, ούτε έχει γίνει κάποια επίσημη κουβέντα επί του θέματος.

«Δυστυχώς δεν μιλάω ελληνικά, οπότε όποια ενημέρωση έχω αναφορικά με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας είναι προϊόν μετάφρασης των ρωσικών ΜΜΕ», δήλωσε αρχικά ο Βατούτιν στο «TASS» και πρόσθεσε:

«Με βάση, λοιπόν, όσα έχω διαβάσει δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα ο συνδυασμός των φράσεων “επιλογή του προπονητή”-“συμφωνία με τον προπονητή”-“επίκειται για συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ”. Αυτή την στιγμή, δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τον Δημήτρη Ιτούδη για την ανάληψη του πάγκου της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς