24.6 C
Athens

Μπαρτζώκας: Είμαστε καλύτεροι και πιο ώριμοι σε σχέση με πέρυσι, μας έλειψε πολύ ο κόσμος στο ΣΕΦ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε για το ξεκίνημα της νέας σεζόν, τη σημαντική συνεισφορά του χορηγού της «bwin» στις φετινές… μεταγραφές της ομάδας, αλλά και τη μεγαλύτερη ωριμότητα που παρουσιάζει το ρόστερ του σε σχέση με την περσινή χρονιά, τρεις ημέρες πριν την επίσημη έναρξη της αγωνιστικής περιόδου με το ματς κόντρα στην Μπασκόνια (1/10) για την πρώτη αγωνιστική της Euroleague.

Ο πολύπειρος Έλληνας τεχνικός των Ερυθρολεύκων τόνισε, μεταξύ άλλων, για το πόσο σημαντική είναι η επιστροφή των φιλάθλων στο ΣΕΦ, με τη στήριξη των οποίων ο Ολυμπιακός έχει πετύχει μερικές από τις πιο σπουδαίες νίκες και ανατροπές στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον χορηγό και τις «δαπανηρές μεταγραφές του καλοκαιριού», ο κόουτς Μπαρτζώκας είπε: «Είμαι εδώ πάνω από 1,5 χρόνο τώρα και αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω, είναι πως οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πολλές φορές πιο σημαντικές από τις υπογραφές και εμείς μετά από κάποια event που από κοινού έχουμε κάνει με την bwin, πιστεύω πως υπάρχουν ανθρώπινες σχέσεις πολύ σημαντικές».

Θέλω και εγώ να πω από την πλευρά μου ένα ευχαριστώ στον χορηγό μας, γιατί μπόρεσα να πιέσω τη διοίκηση για κάποιες πιο δαπανηρές μεταγραφές το καλοκαίρι και σίγουρα και η συμβολή της σε αυτό είναι σημαντική».

Τέλος, αναφορικά με την κατάσταση της ομάδας και τις προσδοκίες για την νέα σεζόν, ο Έλληνας προπονητής, επεσήμανε: «Είμαστε πιο ώριμοι και καλύτεροι, αλλά αυτό μένει να φανεί και στο γήπεδο, γιατί στα λόγια όλα είναι εύκολα. Ο κόσμος μάς έλειψε πολύ, γιατί αν δείτε την περσινή σεζόν, κάναμε εννιά νίκες εκτός, περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά στην ιστορία του Ολυμπιακού».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς