20.8 C
Athens

Πέλκας για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Είμαι έτοιμος να συμβάλλω στη νίκη»

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη και το «Σουκρού Σαράτσογλου» για την 2η αγωνιστική του τρίτου ομίλου στο Europa League, όπου και την Πέμπτη (30/09, 19:45) θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε του Βίτορ Περέιρα και του Δημήτρη Πέλκα.

Ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και έθεσε εαυτόν διαθέσιμο για τον κρίσιμο αγώνα της Πέμπτης, θέλοντας να επανορθώσει για το χαμένο πέναλτι στην Φρανκφούρτη στην πρώτη αγωνιστική κόντρα στην Άιντραχτ, όταν και πέταξε τα σκουπίδια την ευκαιρία της Φενέρ να αποδράσει με το διπλό από την Γερμανία.

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα και τα όσα μετέφερε ο διεθνής άσος στον Πορτογάλο τεχνικό, νιώθει έτοιμος και ανυπόμονος για το ματς της Πέμπτης, στο οποίο θέλει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό συμβάλλοντας σε ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του.

«Μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Αισθάνομαι έτοιμος από κάθε άποψη, αν μου δώσετε κάποιο ρόλο, είμαι βέβαιος πως μπορώ να συμβάλλω στη νίκη», ανέφερε ο Πέλκας στέλνοντας το δικό του μήνυμα στον Πορτογάλο προπονητή, που πριν λίγα χρόνια τον είχε βρει απέναντί του στα ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς