16.5 C
Athens

Το πρώτο μεγάλο crash test του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται σε δύο μέρες (30/9) στην Τουρκία κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στο πιο δύσκολο ματς που θα έχει δώσει φέτος και θέλει να επιστρέψει νικητής, κάνοντας μεγάλο βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Europa League.

Οι Eρυθρόλευκοι φέτος παραμένουν αήττητοι στα επίσημα παιχνίδια τους και θέλουν να διευρύνουν στην Τουρκία το σερί των 11 αγώνων στο οποίο δεν γεύθηκαν την πίκρα της ήττας.

Το εγχείρημα για την ομάδα του Μαρτίνς είναι δύσκολο, αφού εκτός από μια καλή ομάδα, ο Ολυμπιακός θα έχει να αντιμετωπίσει και το φανατισμένο κοινό της Τουρκίας που πάντα κόντρα στις ελληνικές ομάδες δίνει το… κάτι παραπάνω.

Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από μια εύκολη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και θέλουν να συνεχίσουν έτσι και στην Κωνσταντινούπολη και μάλιστα με την ίδια συνταγή!

Το γρήγορο γκολ που θα αγχώσει τους γηπεδούχους και θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα του Πειραιά να πάρει τον έλεγχο του αγώνα και να τον κατευθύνει στα μέτρα της.

Το εγχείρημα μόνο εύκολο δεν είναι. Αυτό θα είναι το πρώτο φετινό crash test του Ολυμπιακού, αφού η Φενέρ είναι η πιο δύσκολη αντίπαλος που θα έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα.

Ο προπονητής του το γνωρίζει καλά αυτό και έχει άπαντες στην… πρίζα, προκειμένου α φύγουν με καλό βαθμό από την Τουρκία. Μην ξεχνάτε ότι ακολουθεί και ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ο Πορτογάλος θα θέλει οι παίκτες του να πάνε σε αυτό με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Όπως και να έχει, η Τουρκία είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τους ερυθρόλευκους. Σε περίπτωση ήττας δεν τρέχει και κάτι. Όμως εφόσον μπορέσουν να νικήσουν εκεί, θα έχουν κάνει ένα μεγάλο βήμα για την πρόκρισή τους κι ένα μεγαλύτερο για την ψυχολογία τους…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς