21.8 C
Athens

Έφτασαν για τον Ήφαιστο οι Μανωλόπουλος, Ουίγκινς και Έβανς

Τους Σωτήρης Μανωλόπουλος, Αντουάν Ουίγκινς και Σον Έβανς υποδέχθηκαν οι άνθρωποι του Ήφαιστου Λήμνου

Στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ήφαιστου Λήμνου, οι Σωτήρης Μανωλόπουλος, Αντουάν Ουίγκινς και Σον Έβανς και είναι έτοιμοι για την έναρξη της προετοιμασίας με το σύλλογο.

Αναλυτικά:

«Οι Σωτήρης Μανωλόπουλος, Αντουάν Ουίγκινς και Σον Έβανς έφτασαν στην Αθήνα για λογαριασμό του Ηφαίστου Λήμνου που σήμερα (22/8) ξεκινάει την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Οι παίκτες μας που έρχονται εκτός Αθηνών θα μεταβαίνουν σε ξενοδοχείο των βορείων προαστίων, όπου θα τους περιμένουν και οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους. Ο Ήφαιστος θα μείνει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο όλο το διάστημα που θα βρίσκεται στην Αθήνα.

Από σήμερα (22/8) ξεκινούν οι αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις των παικτών μας και από την Πέμπτη (24/8) ο προπονητής μας, Σωτήρης Μανωλόπουλος και οι συνεργάτες του “πιάνουν” δουλειά…

Οι παίκτες μας, Σωτήρης Μανωλόπουλος, Αντουάν Ουίγκινς και Σον Έβανς μόλις έφτασαν στην Αθήνα για λογαριασμό του Ηφαίστου Λήμνου που αύριο ξεκινάει την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Έως το βράδυ, οι παίκτες μας που έρχονται εκτός Αθηνών θα μεταβαίνουν σε ξενοδοχείο των βορείων προαστίων όπου θα τους περιμένουν και οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους. Ο Ήφαιστος θα μείνει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο όλο το διάστημα που θα βρίσκεται στην Αθήνα. Από αύριο(22/8) ξεκινούν οι αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις των παικτών μας και από την Πέμπτη(24/8) ο προπονητής μας, Σωτήρης Μανωλόπουλος και οι συνεργάτες του “πιάνουν” δουλειά… #ifaistosbc #ifaistoslimnoubc #oneislandoneteam #oneislandonedream

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ifaistos Limnou BC (@ifaistoslimnoubc) στις

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς