20 C
Athens

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Το «παλεύει» για Κόντε

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση για να αποκτήσει τον Πέδρο Κόντε, αλλά η υπόθεση αυτή θα πάρει χρόνο

Η «μάχη» για την απόκτηση του Πέδρο Κόντε δεν έχει τελειώσει για τον Παναθηναϊκό, αλλά θεωρείται δεδομένο πως η υπόθεση θα κρατήσει κάποιες μέρες και θα άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο θα πρέπει να έχουν… υπομονή.

Ο Γιώργος Δώνης θέλει τον Ισπανό φορ στην ομάδα του, καθώς η μεταγραφή του θα ανεβάσει αυτομάτως επίπεδο την ομάδα, ενώ το θετικό είναι πως δε θα χρειαστεί περίοδος προσαρμογής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Κόντε πραγματοποίησε εξαιρετική περσινή σεζόν με τον ΠΑΣ Γιάννινα (31 ματς/20 γκολ), αλλά αυτό που καθιστά, μέχρι στιγμής, δύσκολη τη μεταγραφή είναι το οικονομικό κομμάτι.

Η ρήτρα αποδέσμευσης του Ισπανού επιθετικού είναι στα 900.000 ευρώ και αυτά τα λεφτά δεν μπορούν να τα διαθέσουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Από την άλλη οι ιθύνοντες του «Άγιαξ της Ηπείρου» θέλουν να βάλουν στα ταμεία τους ένα αξιοσέβαστο ποσό, καθώς σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται η περίοδος των μεταγραφών.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport» ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος περιμένει την απάντηση του Παϊροζ Πιεμπονγκσάντ για την υπέρβαση στο θέμα του φορ, μίλησε με τον πρόεδρο του ΠΑΣ, Γιώργο Χριστοβασίλη την Τρίτη, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν λύση.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως στην ομάδα της Ηπείρου ελοχεύει ο κίνδυνος να χάσει τον Κόντε την επόμενη σεζόν χωρίς να υπάρξει κάποιο οικονομικό όφελος για το σύλλογο, μιας και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς