16.6 C
Athens

Γαλατσόπουλος: Με τον Ολυμπιακό θα είναι πιο εντυπωσιακό το Σούπερ Καπ, σπίτι του μπάσκετ η ΕΡΤ

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τη φετινή διοργάνωση του Σούπερ Καπ που βρήκε νικητή τον Παναθηναϊκό, για το νέο πρωτάθλημα στη Basket League, την επιστροφή του Ολυμπιακού και τη Δημόσια τηλεόραση, που τα τελευταία χρόνια αποτελεί το «σπίτι» του μπάσκετ, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γαλατσόπουλος μετά τον χθεσινό τελικό:

Για το φετινό Σούπερ Καπ: «Πέρσι στο Περιστέρι είχαμε το θέμα του κορωνοϊού. Φέτος εδώ στην Πάτρα ζήσαμε ένα πολύ ωραίο θέαμα, ανταγωνιστικούς αγώνες και έναν ωραίο τελικό. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και στον Προμηθέα για το παιχνίδι και αυτές τις όμορφες στιγμές που μας πρόσφεραν με τις οικογένειες και τα παιδιά στις κερκίδες».

Για το νέο πρωτάθλημα: «Ξεκινάμε το 35ο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι θα έχουμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, με νέους κανόνες και διαγωνισμό. Νομίζω ότι όλες οι εκκρεμότητες θα τακτοποιηθούν και όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς».

Για το μέλλον του Σούπερ Καπ σαν θεσμό: «Του χρόνου θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό. Ο Ολυμπιακός ανέβηκε, επέστρεψε και ο Απόλλων Πάτρας. Γι’ αυτό είπα ότι θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα γιατί έχουμε καλές ομάδες και πιστεύω του χρόνου να επιλέξουμε πάλι ένα ωραίο μέρος, όπως η Πάτρα, για την διεξαγωγή του 3ου Σούπερ Καπ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της Πάτρας, όσους βοήθησαν για την άριστη συνεργασία, τους ανθρώπους του Προμηθέα και το πρωσικό του ΕΣΑΚΕ. Φυσικά, θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας και την ΕΡΤ που μας βοήθησε να δείξουμε αυτό το θέαμα και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Νομίζω ότι είναι το σπίτι του μπάσκετ η ΕΡΤ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς