19.7 C
Athens

Ατρόμητος – Άρης: Από τον Απρίλιο του 2013 έχουν να πανηγυρίσουν τη νίκη στο Περιστέρι οι Κίτρινοι

8 χρόνια και 5 μήνες. Τόσος καιρός πέρασε από το τελευταίο «διπλό» του Άρη στην έδρα του Ατρομήτου σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Οι Κίτρινοι θέλουν να πάνε κόντρα στην παράδοση που τους θέλει να φεύγουν είτε ηττημένοι, είτε με τον βαθμό της ισοπαλίας τα τελευταία χρόνια από το Περιστέρι, τη στιγμή που το «Αστέρι» ψάχνει την πρώτη του φετινή νίκη, αυτή τη φορά με τον Γιώργο Παράσχο στο τιμόνι.

Πέρυσι, οι δύο ομάδες μας είχαν χαρίσει πλούσιο θέαμα με το τελικό 2-2 να αφήνει μία πικρή γεύση στους γηπεδούχους, που είχαν προηγηθεί με 2-0 και έπαιζαν για περισσότερα από 50 λεπτά με παίκτη παραπάνω.

Αναλυτικά τα ενδιαφέροντα στοιχεία της Super League για το ζευγάρι του Ατρομήτου με τον Άρη:

Μεταξύ τους
Ο Άρης έχει πέντε νίκες περισσότερες από τον Ατρόμητο στα μεταξύ τους παιχνίδια, αν και την τελευταία δεκαετία η ομάδα της Αθήνας έχει πλησιάσει.

Στα 13 τελευταία ο Άρης έχει κερδίσει δύο, ο Ατρόμητος πέντε και έξι έχουν λήξει ισόπαλα. Ο Άρης κέρδισε το τελευταίο τον περασμένο Φεβρουάριο στην έδρα του με 3-0, αφού δεν είχε νίκη στα επτά προηγούμενα.

Στο Περιστέρι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει πετύχει από δύο γκολ σε κάθε μια από τις τρεις επισκέψεις της, αλλά δεν νίκησε. Πήρε 2-2 στα δύο τελευταία, ενώ είχε χάσει με 4-2 το αμέσως προηγούμενο.

Η τελευταία νίκη του Άρη στο Περιστέρι ήταν τον Απρίλιο του 2013, όταν πάλευε για την παραμονή του και ο Ατρόμητος διεκδικούσε και πήρε θέση στα Playoffs.
Ο Ατρόμητος έχει πετύχει 10 γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στην έδρα του, τουλάχιστον από δύο σε κάθε παιχνίδι. Στα αμέσως τέσσερα προηγούμενα δεν είχε σκοράρει!

Η ιστορία
Νίκες Ατρομήτου: 7
Ισοπαλίες: 11
Νίκες Άρη: 12
Με γηπεδούχο τον Ατρόμητο
Νίκες Ατρομήτου: 3
Ισοπαλίες: 8
Νίκες Άρη: 4

Πέρυσι
05.12.2020: Ατρόμητος – Άρης 2-2
(37’ πέναλτι Μανούσος, 51’ σουτ Μουνίθ – 61’ σουτ Κάτσε, 81’ σουτ Λούκας Σάσα)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς