19.7 C
Athens

Μπαρτσελόνα: Απομακρύνεται του Τσάβι, πλησιάζει ο Μαρτίνεθ

Ο Ρόναλντ Κούμαν θεωρείται «τελειωμένος» από τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, που στα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών αναφέρουν ότι ο διάδοχός του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα θα είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, μετά την φερόμενη ως αρνητική απάντηση του Τσάβι στην πρόταση να αναλάβει από τώρα το δύσκολο τιμόνι των Καταλανών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Βαρκελώνη, ο Τσάβι ξεκαθάρισε στους ανθρώπους της Μπάρτσα ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος να αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή στην ομάδα που έχτισε το μύθο του, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από καμία πλευρά μέχρι τώρα. Πάντως, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, με τον Κούμαν να μετράει μέρες στον πάγκο των «Μπλαουγκράνα» και τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες για την διαδοχή του.

Εν ολίγοις η καρέκλα του Ολλανδού «τρίζει» και ο πρόεδρος των Καταλανών, Χουάν Λαπόρτα, σκέφτεται ήδη τις εναλλακτικές του επιλογές με τον Ισπανό κόουτς της εθνικής Βελγίου να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα, δεδομένου και των πολύ καλών σχέσεων των δύο ανδρών.

Μένει, βέβαια, να δούμε ποια θα είναι και η στάση της εθνικής Βελγίου, με την οποία ο Μαρτίνεθ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2024.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς