23.5 C
Athens

Ο Τίτε κάλεσε 8 Βραζιλιάνους της Premier League στην εθνική και αναμένει τη στάση των ομάδων

Premier League και προκριματικά Μουντιάλ στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής δεν πάνε μαζί. Ο κορωνοϊός και το γεγονός ότι πολλές χώρες της Λατινικής Αμερικής -ανάμεσα τους και η Βραζιλία- βρίσκονται στην κόκκινη περιοχή της Αγγλίας αναφορικά με τις μολύνσεις από covid-19 δυσκολεύει αρκετά το έργο των ομοσπονδιακών τεχνικών, που πλέον καλούνται να δώσουν τις μάχες για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς να υπολογίζουν σε βασικά στελέχη των ομάδων τους.

Παρόλα αυτά, ο τεχνικός της εθνικής Βραζιλίας Τίτε κάλεσε τους Γκάμπριελ Ζεσούς και Έντερσον της Μάντσεστερ Σίτι, Άλισον και Φαμπίνιο της Λίβερπουλ, Τιάγκο Σίλβα της Τσέλσι, Φρεντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έμερσον της Τότεναμ και Ραφίνια της Λιντς στην αποστολή για τα ματς του Οκτωβρίου και αναμένει την τελική απόφαση των συλλόγων τους για να δει αν θα μπορεί να τους υπολογίζει για τις επόμενες κρίσιμες αγωνιστικές, στην τελική ευθεία των προκριματικών.

Πάντως, το πιο πιθανό σενάριο είναι οι περισσότερες ομάδες να μην δώσουν το «οκ» στους παίκτες τους για το ταξίδι στη χώρα της σάμπα, καθώς δεν θέλουν να μπλέξουν ξανά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις ιδιοτροπίες της αγγλικής Λίγκας.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς