18 C
Athens

Τσιλιγκίρη: Σπουδαία μέρα για τον υδάτινο αθλητισμό

Ιστορική μέρα η Παρασκευή (24/9) για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, καθώς όπως ανακοίνωσε ανακηρύχθηκε ανάδοχος για την εκμίσθωση και κατασκευή υπερσύγχρονου Κολυμβητηρίου στο ΣΕΦ.

https://athlosnews.gr/to-oneiro-ginetai-pragmatikotita-kolymvitirio-sto-sef/

Μάλιστα, το Δ.Σ. του ΣΕΦ ανακοίνωσε πως ομόφωνα εγκρίθηκε ο διαγωνισμός και κατακυρώθηκε στον Ολυμπιακό που ως αυτοκράτορας του ελληνικού πόλο θα έχει επιτέλους τις δικές του εγκαταστάσεις.

«Ανακοινώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας κατά την 50η Συνεδρίασή του στις 9-9-2021 ομόφωνα ενέκρινε το με αριθ. Πρωτ. Φ31/30307/6-9-2021 πρακτικό συνεδρίασης γνωμοδοτικής επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού για την κατασκευή και εκμίσθωση του Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού και Πολιτισμού (ΚΥΔΑΠ) στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ και την κατακύρωση του διαγωνισμού στον «Ολυμπιακό Σύνδεσμο Φιλάθλων Πειραιώς – ΟΣΦΠ», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΕΦ, με την πρόεδρο του κα. Χριστίνα Τσιλιγκίρη να κάνει λόγο για σπουδαία μέρα για το πόλο.

«Σπουδαία μέρα για τον υδάτινο αθλητισμό. Το Σ.Ε.Φ αρωγός στην ανάπτυξη και την πρόοδο του Πειραιά», έγραψε η πρόεδρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς