25.3 C
Athens

Αμπασκάλ: Ο Μπέος ήρθε στα αποδυτήρια να μας ευχαριστήσει

Άκρως ικανοποιημένος από την άνετη νίκη του Βόλου έμεινε ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, με τον κόουτς της ομάδας της Μαγνησίας να συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές του και να τονίζει πως τον συγκίνησαν με την προσπάθεια τους. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Αχιλλέα Μπέο που βρέθηκε στα αποδυτήρια για να ευχαριστήσει τον σύλλογο.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Το γεγονός του ότι έχουμε μια παραγωγική ομάδα, είναι αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Πέρα από αυτό πρέπει να πω ότι οι ποδοσφαιριστές μου με συγκίνησαν με την προσπάθειά τους, όπως συγκίνησαν και τον κόσμο που ήρθε σήμερα να μας δει. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, ωστόσο η ομάδα έχει δείξει τις ικανότητές της και είμαστε μια ομάδα με σεμνότητα. Έχουμε νεαρούς παίκτες που δουλεύουν και εξελίσσονται και περιμένουμε από αυτούς συνεχώς να βελτιώνονται.
Ο Ατρόμητος είναι μια μεγάλη ομάδα, με μεγάλους ποδοσφαιριστές. Για τις ευκαιρίες που παράξαμε υπάρχει πολύ δουλειά από πίσω. Το σημαντικό στοιχείο είναι η πίστη των ποδοσφαιριστών στις ικανότητές τους».

Για το τι είπε με τον Αχιλλέα Μπέο και τον πανηγυρισμό του: «Ο Αχιλλέας Μπέος είναι ένας άνθρωπος που ζει με πάθος το ποδόσφαιρο. Ήρθε στα αποδυτήρια για να μας ευχαριστήσει για αυτό που είδε σήμερα. Ο πανηγυρισμός μου απευθύνονταν στην σύντροφό μου που μέσα σε πέντε χρόνια με έχει συνοδεύσει σε πέντε χώρες».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς