16.8 C
Athens

Αστέρας: Μόνο τα διαρκείας με Ολυμπιακό

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Κυριακής (26/09, 16:00) για την 4η αγωνιστική της Super League και όπως ανακοίνωσε η αρκαδική ΠΑΕ σήμερα (23/09) δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης» θα έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας, ενώ δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας, όπως έγινε και στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης, που πρόσφατε έβαλε «στοπ» στις μετακινήσεις των οπαδών των 5 «μεγάλων» στο γήπεδό του:

«Δικαίωμα εισόδου στον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την 4η αγωνιστική αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022, το Σάββατο (26/09, 16:00) στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Για την είσοδο στο γήπεδο απαραίτητη είναι η προσκόμιση δημόσιου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως και για τους εντός έδρας αγώνες με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ της σεζόν 2021-2022, δεν θα εκδοθούν μεμονωμένα εισιτήρια για τους φιλάθλους».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς