18 C
Athens

Ολυμπιακός: Ξεμπούκωσε όμως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Το τεστ του Ολυμπιακού απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης ήταν θετικό, όμως δεν προσφέρεται ώστε οι ερυθρόλευκοι να μπορούν να πουν με σιγουριά ότι η ομάδα βελτιώθηκε αισθητά σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις της.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τον Μασούρα να σκοράρει μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα στην επανεμφάνισή του, δίνοντάς του μια έξτρα λύση στα «φτερά» της επίθεσης, ενώ και ο Τικίνιο σημείωσε δύο γκολ και έδειξε να αποκτά την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται ένας σκόρερ. Πλέον θέλει να δώσει και συνέχεια στα γκολ, αλλά και συνέπεια και σταθερότητα στις εμφανίσεις του, προκειμένου να παρουσιαστεί στους επόμενους αγώνες ακόμα πιο ανεβασμένος.

Όπως σας γράψαμε στην αρχή του κειμένου ο χθεσινός αντίπαλος του Ολυμπιακού δεν προσφέρεται για συμπεράσματα. Ο Απόλλων ήδη έχει δεχτεί 11 γκολ σε τρία ματς πρωταθλήματος και η εικόνα που παρουσίασε σε όλους τους αγώνες ήταν κάκιστη!

Πλέον ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Τρίπολη, εκεί όπου αντιμετωπίζει τον Αστέρα την Κυριακή, ενώ την επόμενη Πέμπτη (30/9) οι Ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν στην Τουρκία κόντρα στη Φενέρ.

Δύο αγώνες με σαφώς μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας στα οποία το ζητούμενοι για τους παίκτες του Μαρτίνς είναι οι βαθμοί. Ο Πορτογάλος έχει καταλήξει στους ποδοσφαιριστές που φέτος θα αποτελούν την… ραχοκοκαλιά αυτής της ομάδας και θέλει να τους έχει όλους ετοιμοπόλεμους αφού οι υποχρεώσεις είναι πολλές και οι απαιτήσεις ακόμα περισσότερες.

Όσο περνάει ο καιρός η ομάδα δένει περισσότερο όμως τα πάντα κρίνονται από τα αποτελέσματα και για τον λόγο αυτό ο Μαρτίνς έχει όλη την ομάδα σε εγρήγορση, αφού ξέρει ότι ανά πάσα στιγμή θα χρειαστεί τους ποδοσφαιριστές του.

Για το λόγο αυτό χθες προχώρησε σε μικρό ροτέισον, προκειμένου όλοι να έχουν παιχνίδια και να μπορούν να βοηθούν όποτε τους ζητηθεί.

Κόντρα στον Απόλλωνα πολλοί «φώναξαν» ότι είναι έτοιμοι. Κόντρα στους δύο επόμενους αντιπάλους, θα φανεί και σε ποιο βαθμό…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς