12 C
Athens

Kαμαρά: Μεγάλη ομάδα ο Άρης, άξιζε αυτή τη νίκη ο προπονητής μας

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά έκρινε την αναμέτρησε του Άρη με τον Παναθηναϊκό και σκόραρε για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι μπροστά στο κοινό του «Κ. Βικελίδης» σε ένα ματς που οι Κίτρινοι ήθελαν πάση θυσία τη νίκη κι ας μην συνοδευόταν από καλή εμφάνιση.

Αυτή την άποψη υιοθέτησε και ο άσος από τη Μαυριτανία που πήρε από το χέρι την ομάδα και τον προπονητή του, προσδίδοντας χρόνο, ηρεμία και αυτοπεποίθηση στις τάξεις των Κιτρινόμαυρων.

Ο Καμαρά στάθηκε στην καλή απόδοση του συνόλου αλλά και τη σημασία του χθεσινού τριπόντου, ενώ παράλληλα δήλωσε χαρούμενος στη Θεσσαλονίκη, χαρακτηρίζοντας ως «καλό» το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Μεικτή Ζώνη μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό:

«Ήταν μια φανταστική βραδιά και μια νίκη που την αξίζαμε. Μπορεί να μην ήταν το καλύτερο παιχνίδι από τεχνική αλλά παλέψαμε πάρα πολύ και το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Το ζητούμενο σήμερα δεν ήταν να παίξουμε καλά, ήταν να πάρουμε τη νίκη.

Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο η αίσθηση, θα ήμουν το ίδιο χαρούμενος αν έβαζε ο συμπαίκτης μου το γκολ. Η ουσία είναι ότι ήμουν στο κουτί και έβαλα το γκολ.

Αξίζαμε τη νίκη, την άξιζε και ο προπονητής μας. Δεν κοιτάζω ότι είμαι η πιο ακριβή μεταγραφή, μου άρεσε η πρόκληση να έρθω στην Ελλάδα και να παίξω ποδόσφαιρο, ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα.

Η ζωή στην Θεσσαλονίκη είναι ωραία, το πρωτάθλημα είναι καλό το απολαμβάνω και χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι στον Άρη. Νομίζω ότι είναι καλή η σχέση μας με τον κόσμο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς