17.9 C
Athens

Δείγμα απελπισίας οι νέες δηλώσεις του Λαπόρτα: Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την Κάντιθ!

Η Μπαρτσελόνα βιώνει μία πρωτοφανής κρίση για τα δικά της δεδομένα και αφού έσωσε την παρτίδα κυριολεκτικά στο φινάλε στο πρόσφατο ματς με την Γρανάδα, επικεντρώνεται στις επόμενα κρίσιμα ματς, που εν πολλοίς θα κρίνουν και το μέλλον του Κούμαν στον πάγκο των «Μπλαουγκράνα».

Η αρχή θα γίνει αύριο (23/09) στο ματς με την Κάντιθ, την οποία ο πρόεδρος των Καταλανών, Ζουάν Λαπόρτα, αντιμετώπισε σαν μεγαθήριο, αναφέροντας πως η ομάδα του «θα προσπαθήσει να κερδίσει την Κάντιθ», τη στιγμή που βάσει της ποδοσφαιρικής λογικής θα έπρεπε να ισχύει το ακριβώς αντίστροφο.

Σίγουρα, τα μεγέθη δεν συγκρίνονται, αλλά οι νέες δηλώσεις Λαπόρτα φανερώνουν την τραγική κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις των «Culers» φέτος, σε μία σεζόν με πολλές ανακατατάξεις, οικονομικά προβλήματα και φυσικά την έξοδο του Λιονέλ Μέσι.

Αναλυτικά τα όσα είπε σε ποστάρισμα του στα social media ο Λαπόρτα, ο οποίος παραδέχθηκε τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μπάρτσα αυτό τον καιρό, αλλά έδωσε υπόσχεση για την άμεση επίλυσή τους:

«Η ομάδα θα προσπαθήσει να νικήσει την Κάντιθ, δεν ξέρω τι θα συμβεί, αλλά θα γίνει προσπάθεια. Πρέπει να συνεχίσετε να στηρίζετε την ομάδα. Το χρειάζεται. Παραμείνετε ψύχραιμοι, ξέρουμε ότι υπάρχουν προβλήματα και θα πρέπει να λυθούν».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς