17.2 C
Athens

Βαθμολογία Super League: Στην κορυφή Βόλος και ΠΑΣ, τελευταίος ο Άρης!

Η Super League των εκπλήξεων! Μπορεί να άργησε να ξεκινήσει, αλλά στο ξεκίνημα της μας αποζημιώνει. Δύο ομάδες από την περιφέρεια (Βόλος και ΠΑΣ Γιάννινα) είναι οι μόνες που έχουν κάνει το 2/2, αφήνοντας το «Big-5» με την όρεξη και πλέον οι δυο τους μοιράζονται την κορυφή της Super League, σε μία εικόνα που σίγουρα δεν έχουμε συνηθίσει και λογικά δεν θα κρατήσει για καιρό.

Την ίδια στιγμή, ο ανανεωμένος Άρης βγάζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα σε αυτή την εκκίνηση της σεζόν και όχι μόνο στερείται των 3 βαθμών της νίκης, αλλά δεν έχει βρει ούτε γκολ. Μάλιστα, οι Κίτρινοι κουβαλούν και την τιμωρία των -6 βαθμών από την υπόθεση Λάσκοφ, που ακόμα δεν έχει σβηστεί και προς το παρόν τους «τραβάει» στον πάτο της βαθμολογίας με -5 βαθμούς.

Πλέον η δράση μεταφέρεται μεσοβδόμαδα για την εμβόλιμη τρίτη αγωνιστική με τα βλέμματα να πέφτουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τη Λαμία, ενώ ο ΠΑΟΚ θα δοκιμαστεί ξανά εκτός έδρας, μετά το χθεσινό πέρασμά του από την Τρίπολη, αυτή τη φορά απέναντι στον Παναιτωλικό.

Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία μετά από τις 2 πρώτες αγωνιστικές

Super League: Η βαθμολογία και τα αποτελέσματα

Η επόμενη 3η αγωνιστική:

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (18:15)

ΟΦΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (18:15)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ (18:15)

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ (20:30)

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (20:30)

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (18:15)

ΒΟΛΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (20:30)

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς