21.7 C
Athens

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 1-2: VAR και Ζεστέντ έκριναν το αποτέλεσμα (vid)

Σε ένα παιχνίδι με τρομερή εξέλιξη στα τελευταία λεπτά ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που πήρε τους τρεις βαθμούς τις νίκης κόντρα στον Ατρόμητο με 2-1.

Λυτρωτής στο 89′ ο Ζεστέντ για τους Αγρινιώτες που με δική του κεφαλιά έδωσε τη νίκη στον Παναιτωλικό για τη 2η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Στο 95′ ο Ατρόμητος έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο VAR είχε διαφορετική άποψη απ’ ότι φαίνεται καθώς το τέρμα που σημείωσε ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Από το ξεκίνημα κιόλας ο Ατρόμητος ήταν αυτός που είχε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση, έχοντας αισθητή παρουσία στην περιοχή του Παναιτωλικού, όμως δεν μπορούσε να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 44ο λεπτό ο Στέφανος Στρούγγης κέρδισε στον αέρα τον Ροντρίγκες και άνοιξε στο σκορ για τους Περιστεριώτες.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός μπήκε στο παιχνίδι με περισσότερη ενέργεια, με τον Ατρόμητο να δίνει χώρο και μπάλα στους Αγρινιώτες, ψάχνοντας τις αντεπιθέσεις.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα αλλά και τις ευκαιρίες στο 54 και στο 55, αλλά και στο 70 και στο 71′.

Ότι δεν κατάφεραν να κάνουν στις προηγούμενες φάσεις το έκαναν στο 72 με τον Βέργο ο οποίος έκανε το 1-1, ενώ ένα λεπτό πριν το τέλος του αγώνα ο Ζεστέντ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Ο διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου

Σκόρερ: 44′ Στρούγγης – 72′ Βέργος, 90′ Ζεστέντ

Κίτρινες: 48′ Σάλομον, 79′ Μπετινέλι- 34′ Χουχούμη

Κόκκινες: 83′ Μπετινέλι

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ανχελ Λόπεθ): Πίριτς, Καστελάνο, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαϊας (16′ Στρούγγης), Παπαδόπουλος, Σάλομον, Ντένιτς, Κλωναρίδης (61′ Μπετινέλι), Καρτάλης (61′ Πιζάνο), Μουνίθ (81′ Σπιριντόνοβιτς), Κουλούρης.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκες, Λούι, Μαλής, Κορνέλιους, Χουχούμης (45’Αντούνεθ), Φλόρες, Βαρόνε (77′ Ντουάρτε), Ντίας, Μεντόσα (60′ Ζέστεντ), Καρέλης (60′ Βέργος), Μόρσεϊ (78′ Τσιγγάρας).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς